שתדעו....

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/01/2016 | 19:35 | מאת: דניאל

יש לי מכשיר ביתי למדידת סוכר מסוג i—sens. החלטתי להשוות בין התוצאות שלו לזו של המעבדה של קופת החולים. אז באותה השנייה שלקחו לי דם מהוריד במעבדה דקרתי את עצמי. להלן תוצאות האמת.... בקופת חולים — 120 במכשיר הביתי— 114 פער של 5%. לידיעתכם.

13/01/2016 | 11:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, אילו היית עוקב אחר האתר, הייתי מגלה שהנושא נידון רבות בעבר, וקיים הבדל בין בדיקת דם מהאצבע שהיא דם עורקי מלא (נוזל +כדוריות) לבין בדיקה מדם ורידי שנשלחת למעבדה ששם בודקים רק את הנוזל, ולכן קיימים הבדלים של עד כ 10% בין שתי הבדיקות. הפעל את האופציה של "חפש בפורום זה" לגבי בדיקת דם באצבע ותשכיל..

מנהל פורום סוכרת