תודה

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/01/2016 | 20:04 | מאת: שמואל

אדוני הנכבד. אני בעל הקושיות רוצה להודות לך על התשובות המעמיקות האקדמאיות העשויות בטוב טעם על התשובות המחכימות ועל הסובלנות הרבה שיש לך בבואך להשיב לאדם אשר רואה בך את המאגר הרפואי האדיר והבלתי נלאה על הידע הנרחב מאד מאד ועל ראייתך את הדברים אשר בהרבה פעמים יש בהם כדי להרגיע בגלל הסובלנות שלך לתאר את הבעיה. ועל כך תבורך מפי עליון והתודה והברכה שבאמת הינך ראוי להם. שוב הרבה תודה.

11/01/2016 | 22:45 | מאת: ד"ר יורם קנטר

תודה על הברכות והמחמאות, אני רק עושה את מה שנראה לי חשוב למען הסוכרתיים , בהתנדבות, מתוך רצון טוב ושלא על מנת לקבל פרס.

מנהל פורום סוכרת