כדור אחד גלוקומין

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/01/2016 | 08:30 | מאת: זאב

בהמשך לתשובתך שהנך ממליץ לקחת את הכדור האחד בשעות הערב:להלן עלון לצרכן לפי תקנות הרוקחים (תכשירים) התשמ"ו-1986 ======================================== "אם אתה נוטל מנה אחת ביום, יש ליטול אותה בבוקר )ארוחת בוקר(. אני מבולבל!!! התיחסותך

05/01/2016 | 14:16 | מאת: דניאל

ד"ר קנטר מביא איתו ניסיון עצום בתחום. הוא ממליץ. אתה תחליט. ומה דעתך לנסות שבוע כך ושבוע כך ולבדוק השפעה אופטימלית?

05/01/2016 | 19:59 | מאת: מיקי

שלום דניאל כיצד עושים ניסוי מתי עדיף לקחת את הכדור? כלומר כמה ימים עוברים עד להשפעת הכדור ומתי הזמן הטוב ביותר למדידת הסוכר (רק בבקר?) . איך מתייחסים לסטיות שבמקלון המדידה של המד סוכר. מיקי

05/01/2016 | 20:26 | מאת: זאב

דניאל, אתה רופא? כשיש סתירה בין עלון למשתמש לבין הוראת רופא חובה על הרופא לתת נימוק מקצועי והגיוני על קביעתו. אני החולה לא עושה ניסיונות של "ניסוי ותהייה" לשם כך נשאלה שאלה למומחה ועליו לתת תשובה לא רק לי אלה לעוד משתמשים שרוצים להיות בטוחים שאכן התנהגותם הרפואית נכונה.מאחל לך בריאות מתוקה

מנהל פורום סוכרת