גלוקומין

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/12/2015 | 12:42 | מאת: אסתר

שלום רב התחלתי לקחת גלוקומין כדור בערב .אחרי כמה זמן עלי לעשות בדיקה במעבדה לראות עם הכדור משפיע? כמו כן עשיתי לפני 3 חודשים בדיקות כולסטרול ושומנים ויצא תקין האם עלי לחזור על הבדיקות עקב העלאת הסוכר? בתודה

12/12/2015 | 18:30 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אסתר, יש לבצע במכשיר סוכר ביתי בדיקות כל 3 ימים בשבוע בצום ולפני ארוחת צהרים, ולאחר שלושה ימים בצום+לפני ארוחת ערב וכן אחר שלושה ימים נוספים בצום+לפני השינה למעקב רציף. אחת ל 3-4 חודשים יש לבצע במעבדה בקופה המוגלובין A1C להערכת הממוצע התלת חודשי.

מנהל פורום סוכרת