JARDIANCE 25 MG

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/11/2015 | 20:49 | מאת: שמואל

שבוע טוב לאדוני.בהמשך לשאלתי לגבי ה"גרדיאנס" ובכן כן אדוני אני בטוח בשם התרופה והרי שמה בלועזית :JARDIANCE 25 MG.זוהי התרופה החדשה אשר מנקזת את הסוכר דרך השתן. בטוחני כי אדוני שמע על תרופה זו אך מחמת צניעותו וגודל ענוותנותו העמיד פנים כאילו לא שמע. מהלך ענק . ובכל זאת אבקש מכבודו לנדב לי מידע על תרופה זו. האם היא בטוחה לשימוש -האם היא משתנת כי מאז הנני נוטל אותה זה כארבעה ימים הנני בכל כשעה ומחצה רץ לשירותים לתת שתן. אוסיף לאדוני עוד שם לתרופה והוא: EMPAGLIFLOZIN. ממתין למידע מכבודו ועל כך נתונה לך אדוני תודתי מראש.

29/11/2015 | 21:14 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שמואל הנכבד, ראה תשובה מפורטת לשאלתך במועד שנשאלה לראשונה. אם אתה רץ בעקבותיה כל שעה לתת שתן כנראה שהיא לא התרופה בעדיפות ראשונה עבורך...

מנהל פורום סוכרת