תוצאות סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/10/2015 | 14:23 | מאת: אמה

היי, קיבלתי את תוצאות הבדיקה כלהלן: תוכל בבקשה להסביר לי המשמעות של התוצאות? 0 - 88 60- 145 120 - 182 180 - 65 תודה מראש, אמה

30/10/2015 | 22:28 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אמה, בהנחה שזו העמסת סוכר של 100 גרם (ולא 75 גר), ובהנחה שלא חעית בשיוך הזמנים לתוצאות, והבדיקה נעשתה לגילוי אבחון סוכרת הריונית, הרי ש: תוצאה אחת חריגה נמצאה אחר 120' דקות, 3 התוצאות האחרות תקינות. על מנת לקבוע אבחנה של סוכרת הריונית יש צורך בשתי תוצאות חריגות לפחות (מתוך הארבע). מכאן שהתוצאות אינן מתאימות למצב של סוכרת הריונית.

30/10/2015 | 22:28 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אמה, בהנחה שזו העמסת סוכר של 100 גרם (ולא 75 גר), ובהנחה שלא חעית בשיוך הזמנים לתוצאות, והבדיקה נעשתה לגילוי אבחון סוכרת הריונית, הרי ש: תוצאה אחת חריגה נמצאה אחר 120' דקות, 3 התוצאות האחרות תקינות. על מנת לקבוע אבחנה של סוכרת הריונית יש צורך בשתי תוצאות חריגות לפחות (מתוך הארבע). מכאן שהתוצאות אינן מתאימות למצב של סוכרת הריונית.

מנהל פורום סוכרת