בדיקת סוכר במכשיר ביתי

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/10/2015 | 20:10 | מאת: רונה

לפעמים בדיקה בבוקר תראה גבוה (110-120) ובדיקה שנייה כמה דקות לאחר מכן תראה 90-100. לאיזה תוצאה להאמין? לפעמים לא יוצא מספיק דם לבדיקה ואני שותה כוס מיים. האם זה מפריע לקבלת תוצאה נכונה? תודה

25/10/2015 | 11:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רונה, רמת הסוכר בדם אינה קבויה אלא משתנה מרגע לרגע. כל זאת ובהתחשב בתחום השגיאה של המכשיר הביתי מסביר שינויים של עד 5% בין בדיקות. אם יש לך בעיות עם גודל טיפת הדם מומלץ לעבור למכשירי one touch ששם דרושה טיפת דם מינימנלית כראש סיכה.

מנהל פורום סוכרת