ריח שתן

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/09/2015 | 20:27 | מאת: קארי

שלום,אני בת 32 ולאמא שלי יש סכרת. בימים האחרונים אני מריחה ריח מוזר בשתן, ריח קצת מתוק או של עץ אני לא בטוחה. האם יש סיבה לדאגה ? אני חייבת גם לציין כי בחודש וחצי האחרונים בעיקר אני נמצאת במתח רב עקב מצב משפחתי טעון וזה משפיע עלי פיזית בא לידי ביטוי בחרדה ומתח בשרירי בידיים והרגליים...

20/09/2015 | 18:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלם לך קארי, ריח מתקתק או דמוי תפוחים רקובים עלול להצביע על אצטון בשתן ויש לבדוק שתן לקטונים אצ אימך. אשר לסימני החרדה אצלך התייעצי עם רופא המשפחה באשר לתרופות הרגעה ממתח.

מנהל פורום סוכרת