סוכר בדם 3 שעות אחרי האוכל

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/09/2015 | 13:30 | מאת: יוסי

שלום. אתמול עשיתי בבית חולים בדיקות כלליות ואקג והכל יצא תקין מלבד בדיקת הסוכר שיצאה 112.5. יש לציין שלא הייתי בצום ו3 שעות קודם לבדיקה אכלתי ארוחת ערב. רציתי לדעת אם זה תקין או שיש מקום לדאגה. הרופאה שמטפלת בי במרפאה שאני מטופל אמרה לי שזה גבולי. אבל הרופא במיון אמר לי שזה תקין. האם זה התחלה של סוכרת ? תודה יוסי

11/09/2015 | 08:18 | מאת: יוסי אחר

צריך לעשות זה שתי בדיקות: 1. בדיקה אחרי 8 שעות צום. 2. בדיקה אחרי 2 שעות אחרי אכילה בכל מקרה הבדיקות צריכות להעשות במעבדת הקופה אליה אתה שייך וזאת בגלל השיטה של הבדיקה. בדיקה ביתית עם מד סוכר עשוייה להטעות אותך.

מנהל פורום סוכרת