סטטינים לחולה סוכרת מאוזן

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/08/2015 | 22:24 | מאת: דניאל

שלום ד"ר בן 45 מאוזן על לנטוס וג'נואט, ללא השמנת יתר וללא היסטוריה משפחתית של בעיות לב. רופאת המשפחה המליצה על קרסטור. שני רופאים אנדוקרינולוגים אמרו לי לא לקחת קרסטור (ולא שום סטטין). הם טוענים שאם אני מאוזן אני כמו אדם בריא ללא סוכרת ולכן אין צורך. לאור הדברים האמורים הפסקתי לקחת קרסטור. אני קצת מבולבל ואשמח לשמוע את דעתך תודה

07/08/2015 | 21:07 | מאת: איציק

לא נראה לך שהנתונים לגבי רמות הכולסטרול שלך רלבנטיים לשאלה?

08/08/2015 | 19:11 | מאת: דניאל - עדכון לפוסט הקודם

שכחתי לציין נתוני כולסטרול ללא כדורים HDL 30 LDL 140 עם כדורים ה HDL נשאר אותו דבר וה LDL צונח ל 70

10/08/2015 | 15:39 | מאת: איציק

אל תחשוב אפילו על הפסקת הסטטינים.

מנהל פורום סוכרת