בדיקת HBA1C

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/08/2015 | 20:51 | מאת: אלי זרביב

שלום אני בן 50 ולאחרונה קראו לי כמה דברים 1. מספר פעמים זקפה חלשה 2. ירידה בחשק המיני ולפעמים עליה 3. מצבי רוח משתנים לאורך היום 4. עייפות נוראה בבוקר ולאחר מכן איזון כלשהו או לפעמים הפוך התעוררות תקינה ובמשך היום קושי לתפקד ולהתרכז מתעייף מהר חסר סבלנות 5. במהלך בדיקת מאמץ התגלת בעיה והמבחן הופסק בעקבות זה הופנתי לקרדיולוג ביצעתי בדיקת CT ונאמר לי שמתחילה להיות טרשת בעקבות זה הקרדיולוג שלח אותי לבדיקת HBA1C 6.שבוע שעבר ביקרתי אצל רופא עור בעקבות פטריה בעורף ,מין קילוף בפנים ומאחורי האוזניים ובפריה בציפורן ברגל אז בנוסף לבדיקת דם של תפקודי כבד גם שלח אותי לבדיקת HBA1C מה זה אומר ?שאני מפתח סכרת וטרשת ?

09/08/2015 | 21:34 | מאת: רפאל

הרופא חושד שיש לך סוכרת ורוצה לבדוק ממוצע סוכרים במשך 3 חודשים. זאת משמעות בדיקת HBA1C.

מנהל פורום סוכרת