אינסולין Toujeo U300

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/07/2015 | 22:27 | מאת: אבי

שלום דר אשמח לשמוע פרטים על האינסולין הזה. מתי יגיע לארץ, מהו משך פעילותו ומהם ההבדלים העיקריים בינו לבין לנטוס. תודה

20/07/2015 | 20:14 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אבי, אינסולין טוג'או 300 הוא למעשה לנטוס בריכוז פי 3 למ"ל. בעוד שלנטוס "קלאסי" יש 100 יחדות גלארגין (השם הגנרי של הלנטוס9 בתכשיר בשם טוג'או יש 300 יחידות גלארגין. במקרים של מטופלים הזקוקים לכמויות גבוהות של לנטוס, מעל ל80 יחידות (המעבר לטוג'או מאפשר להפחית את הנפח של האינסולין המוזרק לשליש, וכך מוזרק פחות נוזל בהזרקה. מאידך במטופלים הזקוקים למינונים נמוכים של אינסולין, השימוש בטוג'או מסכן אותם באפשרות של היפו כי כל טיפת נוזל מכילה פי 3יותר אינסולין.

מנהל פורום סוכרת