סוכרת הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/06/2015 | 12:38 | מאת: אור

שלום. אני בשבוע 29 ובשתי העמסות הסוכר היו ממצאים חריגים. בהעמסת 50 התוצאה היתה 179 בהעמסת 100 התוצאה של השעה הראשונה אחרי ההעמסה היתה 190 .כל 3 בדיקות הדם האחרות היו תקינות הרופא המליץ על דיאטה וניטור לכשבוע שלאחריו יוחלט מה עושים בהמשך בנתיים נתנו לי לנטר 6 פעמים ביום וזה ממש לא מאפשר לי לנשום-זה חייב להיות ככה צפוף? אין דרך אחרת? אגב זה ההריון השני בראשון לא היתה בעיה ואין לנו היסטוריה גנטית של סוכרת גם לא בהריונות אצל אף אחת מהמשפחה.

18/06/2015 | 11:29 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אור, הרופא שלך זהיר ורוצה להיות בטוח שהכל בסדר. תקלי על עצמך אם תבדקי לסרוגין- יום אחד לפני הרוחות ויום שני שעתיים אחר הארוחות -וחוזר חלילה, למשך שבוע-10 ימים

מנהל פורום סוכרת