שימוש בהזרקת ביידוריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/06/2015 | 23:56 | מאת: sark

שלום רב אמי נוטלת את התרופה ביידוריון בהזרקה. הבעיה שבאזורי ההזרקה בבטנה נוצרו גבשושיות. כבר עברו חודשיים מתחילת ההזרקות הראשונות והגבשושיות אינן נעלמות.(קטנו חלקן באופן מזערי). האם יש דרך לטפל בבעיה? תודה

14/06/2015 | 13:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גבשושיות בעור באזורי הזרקה הן תגובה מקומית תת עורית לחומר המוזרק. חלקן עלול להשא זמן רב. ואם כבר אימך מזריקה- למה ביודרון ולא אינסולין?

14/06/2015 | 13:43 | מאת: sarak

שלום רב תודה על תשובתך. היא לא מעוניינת להיות קשורה להזרקת יומיומית של אינסולין ובנוסף להמשיך ולקחת את התרופות הקבועות שהיא נוטלת. גם רופאת המשפחה שלה המליצה על כך אך היא מסרבת. הזרקת הביידוריון נעשית אחת לשבוע. בכל מקרה תודה על התיחסותך תודה שרה

מנהל פורום סוכרת