סוכרת מבוגרים מסוג 1 (לאדה),,

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/05/2015 | 12:24 | מאת: שרון

שלום ד"ר. הגיל: 60 סוכרת מסוג 1,(סוכרת לאדה), הטיפול באינסולין מזה 9 חודשים ,משהתגלתה המחלה. נאמר לי, שבסוכרת מסוג 1, מערכת החיסון תוקפת את התאים שבלבלב, שתפקידם לייצר- אינסולין, והורסת אותם. השאלה שלי: האם במצב הנוכחי,נטילת כמוסות פרוביוטיקה,לחיזוק את המערכת החיסונית, תיגרום במצבי,לנזק מוגבר לתאי הלבלב ? בתודה מראש, שרון.

12/05/2015 | 20:39 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שרון, אין קשר בין כמוסות פרוביוטיקה לסוכרת מסוג 1 של הגיל המבוגר (LADA)

מנהל פורום סוכרת