סוכרת ובעיות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/09/2014 | 12:29 | מאת: רונית

שלום רב סובלת כבר 8 שנים מסוכרת . בזמן האחרון יש לי בחילות נוראיות הבחילות מתחילות חצי שעה לאחר האוכל . חשבתי בהתחלה שאולי זה מהחיידק הילקובטר פלורי שאני לא מצליחה להיפטר ממנו שנה ונעשה עמיד לכל האנטביוטיקות והרופא אמר שאין לו מה לעשות איתי יותר. אבל קראתי באינטרט שסוכרת גבוהה ויש לי המוגלובין מסוכרר 15 . יכול לגרום לבחילות או למחלות דרכי העיכול רציתי לשאול אם יכולה להיות בעייה כזו ולאיזה רופא אני צריכה לפנות. אני כבר שבוע לוקחת לבמיר כרגע לא עוזר .התחלתי מ 20 יחידות כרגע אני על 24 יחידות ואותו מצב . הבחילות ממש נוראיות ואני כבר לא יודעת מה לעשות .

22/09/2014 | 14:21 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רונית, הסוכרת שלך יצאה מאיזון בצורה קיצונית, ויש להץייעץ עם רופא/מומחה סוכרת באשר לשיולובי התרופטת שלך ומיוני האינסולין, בהקדם האפשרי. סוכרת בלתימאוזנת כמו שלך יכולה להפריע בהתרוקנות התקינה של הקיבה ובהצטברות מזון נוזלי ומוצק בקיבתך. מולץ לכן להתייעץ גם עם ממחה גסטרואנטרולוג. מומלץ לך להציץ בפרק העוסק על מערכת העיכול בסוכרת בספר החשוב: "סוכרת (כרך שני)- סיבוכי הסוכרת-להתמודד ולהצליח" בחנות הספרים בקניון הקרוב.

מנהל פורום סוכרת