בדיקות

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/09/2014 | 23:10 | מאת: שוקי

שלום רב, ערכתי בדיקות דם. הנתונים היו סוכר 107 והכולסטרול 130. לאחר התייעצות עם הרופא הוא נתן לי סימבסטאטין וגלוקומין. אלה הנתונים החדשים לאחר שירדתי 15 ק"ג. הנתונים היו יותר גבוהים לפני חצי שנה ולא טופלתי בכדורים.כיום אני שוקל 87 ואני 1.78. אני לא יודע האם להמשיך לקחת את הכדורים או לא? תודה

22/09/2014 | 14:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שוקי, הירידה במשקל שיפרה את מצבך אך עדיין הסוכר מעל ל 100מג% בצום. מומלץ להמשיך בדיאטה, לבצ פעילות גופנית מתונה יומומית, ולהמשיך עם הגלוקומין.

מנהל פורום סוכרת