מיצים המכילים סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

31/07/2013 | 19:18 | מאת: ליאור

אמרו לי שהחסרון במיצי פירות הוא שמכיוון שאינם מכילים סיבים תזונתיים , הסוכר נספג בדם במהירות ומעלה את רמת הסוכר. למה סיבים מאטים את ספיגת הסוכר בדם מה קורה אם אני מוסיף למיץ פרי סיבים תזונתיים בעצמי(בנפייבר),האם בכך אני בעצם פותר את הבעיה של הסוכר מכיוון שבמשקה יש סיבים?

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2013 | 20:40 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך חלק מהסיבין התזונתיים מאיט או מפחית את התגובה לארוחה פחמימתית. להסבר שנדרש עבורו פרק שלם תוכל לקרוא בספר החשוב: "סוכרת-לחיות עם להרגיש בלי" בפרק על הסיבין התזונתיים בסוכרת.

מנהל פורום סוכרת