סוכר בפירות

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/06/2000 | 21:00 | מאת: ישראל

ערב טוב מאילו פירות עלי להמנע במיוחד - מאחר והסוכר אצלי קופץ מ-95 בבוקר עד למעלה מ-200 בערב אני מאד אוהב פירות - האם זו הסבה? מטופל בגלוקומין 850 פעם ביום תודה ישראל

27/06/2000 | 07:10 | מאת: זהבה

קראתי שלאחרונה נערכו מחקרים לפיהם אין הבדל מהותי בין אכילת פירות וירקות, מאחר ושני סוגי המזון חשובים וחיוניים למערכות הגוף, בתנאי שמקפידים ובודקים את כמות הפחמימות שמצויה בפרי האמור. עם זאת יש לציין שיש להבדיל בין כמות הפחמימות לכמות הקלוריות - מדובר בשני יסודות שונים. זהבה

מנהל פורום סוכרת