לד"ר קנטור היפוץץהמשך ישנם נתןנים נוספים

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/06/2000 | 20:43 | מאת: ורד

שלום לך ד"ר קנטור המון תודה, כל הנתונים של העמסת סוכר אכן ישנם בפורום בשאלה שמתחת מאיר אמר שממתפנה תענה אז אודה לך אם תציץ בהודעה שלי הקודמת .....יש שם את כל הערכים של ההעמסה. כולל העובדה שנשלחתי לעשות סיטי בלבלב ואני חולת לופוס אז אודה לך על התבוננות לפני .. המון תודה.

25/06/2000 | 18:01 | מאת: מלי

למאיר שלום עד שהתכתבנו ועד ששוחחנו והנה בעלי קיבל שינוי בטיפול, הוא מנסה זריקות היומולוג אך זה מספר ימים שהוא מנסה להשיג ספק של זריקות-עט ועדיין לא מצא, האם ידוע לך או לקוראים, איפה באזור תל אביב ניתן לקנות מזרקים נוחים (כרגע הוא מזריק עם דקירת מחט, אמנם קטנה אך לא נוחה כמו שהיה לו בזריקות הקודמות. תודה מלי

25/06/2000 | 23:08 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מלי שלום, במרפאת מכבי בחיפה מקבלים את העט לא תשלום. היבואן של העטים של BD הם לוקסמבורג תרופות ואני בטוח שתוכלו לקבל את העט ללא תשלום (צריך יותר מעט אחד - אני בטוח שבעלך יקבל גם אינסולין נוסף Humolin לשעות הלילה ) הטלפון שלהם 03-5107373 בהצלחה, מאיר

מנהל פורום סוכרת