סוכר נמוך למרות שאוכלת
דיון מתוך פורום סוכרת
לדוקטור קנטר היקר, אני כותבת שוב. למרות שהורדתי חצי גלוגומין, ולמרות שאני אוכלת טוב, בבוקר לחם גבינה קפה, אחר כך קורנפלקס עם חלב סויה, בצהרים רבע עוף עם מגדרה למשל, עדיין הסוכר 113, זה נמוך! הוספתי שתי קוביות סוכר, חתיכה די גדולה של אבטיח, ורק אז עלה לי ל138. יש איזה סיבה שיכולה להיות שהסוכר יורד למרות שאני אוכלת? האם יכול להיות שמשהו לא בסדר בלבלב? כי לפני כמה שנים מצאו ממצא בלבלב, "לא מדאיג" ואני במעקב, לפני כמה חדשים עשו לי אמ.אר.אי. והיה בסדר, אבל כבר יומיים שיש לי כאבי קטן לא חזקים אך מציקים, וכאבי גב, יכול להיות משהו בלבלב, שגורם לסוכר להיות נמוך? אני שקטה. וכל היום מודדת סוכר. אי אפשר לחיות כך. מחכה לתשובתך המלומדת. תודה.
שלום לך קיימת כמות מינימלית של פחמיות שעליך לאכול - התייעצי עם דיאטנית ופעלי לפי הוראותיה ואז נראה מה קורה
אני מוטרדת, מ2 דברים עיקריים , איך זה שאני אוכלת רגיל והסוכר נשאר נמוך, ורק אם אני מוסיפה כפית סוכר, ואבטיח, וחתיכת עוגת שוקולד, עולה ל138. למה כל מה שאני אוכלת לא מספיק. ואיך זה שאני לא עולה שוב במשקל. כי תוך 10 חדשים מאז שגילו לי את הסכרת הקטנה והמעצבנת הזו ירדתי 15 קילו.ועם כל מה שאני אוכלת לפי דעתי הייתי צריכה לעלות במשקל. והאם יש קשר עם כל סיפור הסוכר הנמוך קשור ללבלב.אני מנסה למצוא כבר שבוע את הרופאה שלי האנדוקרינולוגית ולא מצליחה. והחג הזה, כבר לא היה חג. ואני מחכה למחר ונראה מה יהיה. תודה