הכנת זריקות מראש

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/06/2000 | 09:47 | מאת: benny aqua

אבא שלי חולה סכרת ומשתמש בזריקות אינסולין מסוג humolin ו regular 11 יחידות מסוג humolin 2 יחידות מסוג regular פעמיים ביום ברצוני לדעת כמה זמן ניתן להכין את הזריקות מראש האם ניתן להכין שבוע מראש ממתין לתשובה בהקדם תודה מראש בני

21/06/2000 | 11:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

בני ידידי הטוב, ניסיתי ולא הצלחתי להבין מה משמעות הצורך להכין את הזריקות מראש במשך שבוע. האם הכוונה שאפשר לשמור על האינסולין מחוץ לפריג'ידר ? נא הסבר קצת יותר כדי שאוכל להבין. מאיר

27/06/2000 | 07:53 | מאת: בני

שלום לד"ר בהמשך לתשובתך כוונתי להכין את הזריקה עם שני החמרים ולשמור את הזריקה במקרר והשאלה כמה זמן אפשר לשמור את הזריקה במקרר כאשר שני החמרים מעורבים ביחד ,האם ישנה תגובה כימית מיידית כאשר שני החמרים מתערבים תודה מראש בני

23/06/2000 | 14:41 | מאת: רפי ירון

בני שלום, מפנייתך אני מבין שאתם משתמשים במזרק רגיל ושאיבת החומר מבקבוק. אם הנחתי נכונה אז דע לך שיש מזרק ,בו אני משתמש, המכיל אמפולה מהחומר הדרוש,מכוונים את מספר היחידות להזרקה ומזריקים בקלות. כשנגמרת האמפולה,לאחר מספר הזרקות, מחליפים אותה וממשיכים. מזרק זה מקבלים חינם בכל קופ"ח. בברכת בריאות טובה! רפי

מנהל פורום סוכרת