גלוקומה

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/06/2000 | 15:13 | מאת: דרור כדורי

אני סובל כ חמש שנים מגלוקומה והתרופות אינן עוזרות , ברצוני לדעת אילו תרופות ידועות כ עוזרות . מצבי מגיע לכך שבשעות הערב ראייתי לא מתפקדת.

18/06/2000 | 15:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מר דרור כדורי, צר לי לשמוע על הגלוקומה, אבל אני איני רופא וגלוקומה הינה תופעה רצינית מידי כדי שאני אענה או אמליץ על תרופות. ובכנו, עד כדי כך איני יודע. רופא עיניים מקצועי יוכל לעשות זאת טוב יותר הימני. מאחל לך בריאות ורפואה שלמה, מאיר

18/06/2000 | 15:39 | מאת: דרור כדורי

תודה ,אך בכל זאת איך אוכל לקבל יותר פרטים על מצבי ועל הגלוקומה?

מנהל פורום סוכרת