חולה סכרת והשפעה משקה האינטרא

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/09/2000 | 13:16 | מאת: אילנה רובינזון

שלום רב, מאוד מבקשת לקבל תגובה רצינית על השפעת משקה האינטרא לגבי חולה סכרת המזריק אינסולין + כדורים להורדת רמת הסוכר בדם. ובאותו עניין התייחסות לגבי סוג של משאבה קבועה - באמצעותה ניתן לבדוק ולהוסיף אינסולין בהתאם לצורך ולא בזריקות.. (מוכרת משאבה כזו באירופה) תודה מרש אילנה רובינזון

11/09/2000 | 23:32 | מאת: מאיר פרומקין

אילנה, משקה האינטרה אינו תרופה לסוכרת. גם אם הוא הופך אנשים למאושרים ואנרגטים, אין לכך קשר לסוכרת עם או בלי אינסולין. אני סמוך ובטוח שכל מה שעוזר לשינה ולבריאות ולמצב הרוח, יועיל גם לסוכרת. אבל לא כתרופה. אני אישית איני מכיר את האינטרה, אבל בהחלט יתכן שאנסה אותו כדי לבחון את השפעתו ואזי אוכל מתוך ניסיון משלי לדווח מה זה עשה לי. משאבה שיודעת לעשות הכל אינה ידועה לי. אם יש לך פרטים אשמח לשמוע. המשאבה הקיימת כיום מבוססת על מחט וצינורית ועל הצורך לקבוע את המינון. מאיר

12/09/2000 | 10:04 | מאת: אילנה רובינזון

בוקר טוב, קבלתי את התשובה, אני עצמי עושה ניסיון על עצמי ובני ביתי, השפעה על לחץ דם, ואנרגיה ידועה, כלומר כנראה שבעקבות ההשפעה בגדול יש ירידה במתח ואז התאזנות לחץ דם. מאוד מאוד סקרנית אני איך כל זה מוריד סוכר בהסבר משכנע. אלא אם כן גם סכרת עולה מעלה בהשפעת מתח, גם אם זו לא הסיבה הראשונית. תודה על כל מעט אינפורמציה. בברכה, אילנה רובינזוןמאיר כתב/ה: > > אילנה, > משקה האינטרה אינו תרופה לסוכרת. גם אם הוא הופך אנשים למאושרים > ואנרגטים, אין לכך קשר לסוכרת עם או בלי אינסולין. > אני סמוך ובטוח שכל מה שעוזר לשינה ולבריאות ולמצב הרוח, יועיל גם > לסוכרת. אבל לא כתרופה. אני אישית איני מכיר את האינטרה, אבל > בהחלט יתכן שאנסה אותו כדי לבחון את השפעתו ואזי אוכל מתוך ניסיון > משלי לדווח מה זה עשה לי. > משאבה שיודעת לעשות הכל אינה ידועה לי. אם יש לך פרטים אשמח > לשמוע. המשאבה הקיימת כיום מבוססת על מחט וצינורית ועל הצורך > לקבוע את המינון. > מאיר

מנהל פורום סוכרת