התפרעתי בזלילת פולי סויה ירוקים
דיון מתוך פורום סוכרת
על האריזה כתוב שמכילים כ-6.5% פחמימות, אכלתי בבת אחת כ-350 גרם, במקביל ביצעתי גם מדידות סוכר בדם: מייד בתום הזלילה, היה לי 150 לערך (שיקף גם זלילתפת לחם ועוד כמה דברים נוספים לפני פולי הסויה) שעה לאחר פולי הסויה, רמת הסוכר הייתה 180 ואחרי שעתיים 119.. שאלות: 1. האם יש להתייחס לעליה בגרף ל- 180 אחרי שעה, , או שזה דומה אצל כל אחד ועלי להתעלם מהתוצאה אחרי שעה כי התוצאה אחרי שעתיים הייתה תקינהי? 2. איני יודע אם בסויה יש עמילן, אבל איך אפשר לדעת (זה לא כתוב על שום מוצר) מה כמות העמילן במוצר?
לקריאה נוספת והעמקה
לום לך, מקווה שלמדת לקח לא לזלול כמויות גבוהות של מאכל ללא מעצור. הערכים של הגלוקוז סבירים בשילוב עם פרוסת הלחם שאכלת. וכן - עדי לאכול הבטי סויה מאשר פולים ירוקים המכילים מספר חומרים בלתי מומלצים