IMPAIRED FASTING GLUCOSE

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/03/2007 | 09:30 | מאת: גלי

אני בת 48 עד כה לא נמצאה בעיה רפואית בבדיקת סוכר שעשו לי כתוב IMPAIRED FASTING GLUCOSE GLUCOSE 106 כשערכי הנורמה הם בין 70-100 אני לא אוכלת דברים מתוקים, לחמים, מאפים ומטוגנים כבר שנים מזוני בריא מאד, מקסימום 2 פירות ליום. כיצד אוכל להוריד את רמת הסוכר? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
02/04/2007 | 04:45 | מאת: דרור

הפחמימות בצורותיהן השונות הופכות לסוכר בדם. בכל מקרה את חייבת לצרוך פחמימות בכדי שהמזון שאת אוכלת יהיה מושלם תבחני מהיכן את צורכת פחמימות, שנמצאות בכל מיני מאכלים, בירקות יש פחמימות. תפוחי אדמה, את אוכלת? זה הרבה סוכר מהעמילן. אורז אוכלת? לכי לדיאטנית שתבדוק לך את התפריט. כמה שידוע לי, כמה פרוסות לחם ביום הן חובה (לחם חיטה מלאה או דומה) גם פעילות גופנית, צעידה , שהיא חובה כמעט לכל אדם ובמיוחד לאנשים במצבינו, תוריד לך באופן משמעותי את רמת הסוכר בדם.

07/04/2007 | 14:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גלי לאחרונה שינו חלק מקופות החולים את "ערכי הייחוס" של הבדיקות שלהם עך מנת שהסוכרתים והסוכרתים שבדרך יזוהו מוקדם ככל האפשר. בעולם התחום התקין של הסוכר הןא עדיין 65 עד 110 רמות שבין 110 ל126 בצום נחשבות להפרעה ברמת הסוכר בצום ולכן הם נקראות IFG . זהו מצב של קדם סוכרת אשר ללא טיפול מתאים (דיאטה לסוכרת, ירידה במשקל לשמנים, פעילות גופנית יומיומית ותרופה דוגמת גלוקומין במינון אפקטיבי נמוך ) המצב יתקדם תוך 2-3 שנים לסוכרת של ממש.

מנהל פורום סוכרת