פריצת דרך בהשתלות בקנדה

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/06/2000 | 08:35 | מאת: שמואל ר.

התפרסמה כתבה על הצלחה בהשתלת תאים של לבלב בחולי סכרת האים זה כולל גם סכרת נעורים

08/06/2000 | 10:46 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מדובר בעיקר על סוכרת הנעורים, שמואל. לאמור מי שמצבו לכאורה קשה יותר ונזקק לזריקות אינסולין. דומני שזאת אוכלוסיית היעד לכל פתרון רדיקאלי לסוכרת, ולאח"כ יורחב יבחן הנושא על בסיס כלכלי ותועלתי לגבי כלל הסוכרתיים. כך אני מניח שיקרה. מאיר

09/06/2000 | 20:04 | מאת: חלי

למאיר שלום האם ידוע לך אם ישראלים יכולים להכלל באוכלוסיה של מושתלי התאים שמתבצע בקנדה איזה קריטריונים מלבד סכרת תלויה באינסולין ,צריך? האם ביטוח מושלם בקופ"ח כללית מכסה או משתתף בהשתלות מסוג זה? אם אינך יודע אם מי אפשר לדבר בקשר לכך? שאלה אחרת: האם אתה מכיר את חב' אורסנס שעושה ניסוי של מכשיר לבדיקת סוכר חדש ובקשו באמצעות אתר זה אנשים שמוכנים להשתתף בניסוי בברכה חלי

מנהל פורום סוכרת