יש לי סכרת מתי אמות

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/09/2000 | 21:57 | מאת: אמיר

יש לי סכרת מתי אמות

05/09/2000 | 00:27 | מאת: מאיר פרומקין

כשתפסיק לחיות. שלח לנו את גילך, נשוי? מעשן? רואה חדשות? נדחף/דוחף בתור? כמה שנים סוכרתי ואיזה סוג ונעשה חשבון מדוייק כמה נותר לך פלוס מינוס שבועיים. מאיר

05/09/2000 | 07:15 | מאת: זהבה

שלום ובוקר טוב, קשה להתיחס לשאלה מעין זאת בלי להיות ציני. וברצינות, לכל אחד יש תקופות קשות, וכל אחד חושש, לכולנו כנראה יש ימים יותר טובים וימים יותר רעים ... אולם, כל עוד אנו חיים יש תקוה, אמנם זה מאוד שבלוני, אבל בכל זאת צריך להאמין, כל יום קוראים על המצאות גם בתחום הסוכרת, ומקוים שהמצאות אלה ייטיבו גם את מצבנו. ואולי אחת הדרכים לשפר את מצב הרוח היא להשתתף בפורום הזה, ואולי להתנדב ולעזור לאחרים, לנסות לחפש ענין בחיים, כל ענין . זהבה

מנהל פורום סוכרת