מכשיר חדש לבדיקת סכרת ללא דקירה או כל כאב

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/06/2000 | 13:00 | מאת: מיכאל

שלום, שמי מיכאל ואני מייצג את אחת החברות המובילות היום בפיתוח מכשיר למדידת רמת הסוכר בדם בדרך שאינה חודרנית לגוף ואינה משתמשת בכל נוזל או "מדבקות" למיניהם. ללא דקירות, ללא כאבים ובלי מדבקות מטרידות. המכשיר פועל כיום, ועל מנת לבדוק אותו יש צורך בביצוע השואות בין המכשיר החדש שלנו לבין המכשירים הישנים לבדיקה. אם את/ה סוכרתיים ומעוניין/ת לתרום את חלקך בפיתוח למען איכות חיים טובה יותר. צור איתי קשר: טלפון: מיכאל בטלפון 5142-946-08 (גילאי 16 ומעלה). e-mail: [email protected] בתמורה אנו נשלם לך 100 ₪ והוצאות נסיעה לכל חצי יום בדיקה במשך 10 ימים. 1000 ₪ בשבועיים לעבודה בקיץ למען מטרה טובה – למה לא? בדרך לייצירת איכות חיים טובה יותר ונעימה יותר * במידה והודעה זו אינה רלוונטית למקומה, אנא העבר אותה למיקום טוב יותר או מחק. תודה

06/06/2000 | 17:37 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מיכאל שלום, הודעתך רלווניטית וגם מאד מעניינת. הייתי רוצה לקבל יותר מידע כי אני באופן אישי מאד מתעניין בפיתוח בנושאי הסוכרת, ובפרט כזה הנעשה בארץ. אני מוכן לסייע גם כשפן נסיונות, במידה וזה יכול להשאיר אותי בחיפה ובעיסוקי. ועיסוקי הם לא מסובכים יתר על המידה. פעם ביום אני מוציא את שקית האשפה, קצת שוטף כלים וממתין להנחיות נוספות. ויש לי גם אי אילו דברים נוספים ופעוטי ערך. מאיר

13/06/2000 | 16:09 | מאת: מיכאל

החברה היא חברת אורסנס בע"מ והמחקר ופיתוח שלנו יושב ברחובות, ההנהלה בחיפה. אשמח לספר לך עוד פרטים בטלפון 8577524-04 בברכה מיכאל שטרנברג

06/06/2000 | 17:52 | מאת: חלי

למיכאל שלום הייתיי מעוניינת לקבל קצת יותר פרטים כגון: איזה חברה אתה מייצג ואיפה היא נמצאת ועוד פרטים לקבל מושג נרחב יותר על ההצעה הנ"ל. בברכה חלי

מנהל פורום סוכרת