נשירת שיער בסוכרתיים

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/06/2000 | 10:21 | מאת: בוב

האם יש קשר בין הסכרת ובין תופעה של נשירת שיער בגפיים תחתונים

05/06/2000 | 10:30 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום בוב, ככל שידוע לי - אין קשר. אבל יש תופעה ששוקי הרגל מתנקים משיער, נראים מבריקים יותר, ובקיצור, מתחילים לדמות לרגליים של "אנשים מבוגרים" כפי שדימינו כשהיינו ילדים. אבל זה לא מה שמכונה "נשירת שיער" אלא שהחלק התחתון של הרגל שונה קצת מהחלק העליון יותר. יש לכך קשר עם חשיפת הרגל, לחץ הגרביים, ואולי גם לנפיחות של הרגל עקב "בצקת" המקנה לרגל צורה עגלגלה וחלקה יותר. כדאי לבדוק אולי אם התופעה על רקע אחר, אבל הרופאים שובתים, מה לעשות. מאיר

05/06/2000 | 11:13 | מאת: בוב

ראשית תודה רבה על התגובה המהירה - האמת אני ממש מופתע. רציתי לדעת אם האתר הזה מגובה בהתייחסות של רופאים מקצועיים , אודה על פירוט.שוב תודה על התייחסותך המהירה.

מנהל פורום סוכרת