מחפש רופא טוב או מרפאה

דיון מתוך פורום  סוכרת

30/08/2000 | 14:55 | מאת: גיל

שלום לכולם התגלה לאמי סוכרת והיא סובלת מכל התופעות הלוואי של המחלה אם תוכלו להמליץ לנו על טיפוך טוב או רופא טוב מתוך הניסיון שלכם נשמח מאוד מצפים לתשובתכם ותודה מראש

30/08/2000 | 23:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

גיל שלום, אין אנו נוהגים ל"המליץ" על רופאים או מרפאות, כי הדבר עלול להראות כפרסומת אסורה. עקרונית, רופא המשפחה יוכל להפנותך לרופא היועץ של הקופה, בתקווה שהיועץ המקצועי הוא אמנם מומחה מוכר. קיימים גם מרכזי סוכרת בהם מייעצים רופאים בעלי מומחיות מוכרת באנדוקרינולוגיה וסוכרת. מרכזי סוכרת ומרפאות יעוץ עם מומחים באנדוקרינולוגיה, תוכל למצוא באיזור הצפון בבתי החולים של: רמב"ם, צפת, נהריה, פוריה, חדרה, עפולה, ובני ציון. לא הייתי מיעץ לך להקשיב לעצות אחיתופל מחברים - אין להם את הכלים והידע להבדיל בין רופא מומחה אמיתי לשאינו מומחה. התרשמותם היא אישית סוביקטיבית , ולא לפי הידע והנסיון. (ראה דוגמת רופא הילדים המפורסם בסדרות הטלויזיה -מרקוס ולבי - גבר כסוף שיער, כחול עיניים , בעל חיוך "טוב לב". האמהות -התאהבו בו ו"המליצו" עליו -אך ברפואה לא היה לו מושג...) רשימת הרופאים המומחים באנדוקרינולגיה מופיעה גם בדפי זהב. בהצלחה!

06/09/2000 | 12:13 | מאת: אריק

ישנה מרפאה מצוינת בפ"ת - בבית החולים הממשלתי -

מנהל פורום סוכרת