תרופות

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/05/2000 | 20:30 | מאת: מלי

למאיר שלום אחרי שקראתי את כתבותיך באיל ולאחר גלישה ברשת עלי לציין שאכן טוב לחייך גם כשיש סוכרת. ולענין, ברצוני לדעת על תרופות חדשות שיצאו לשוק לאחרונה, האם יש לך אינפורמציה על אבנדיה, וכן, נדמה לי שיש תרופה בשם נובורום או משהו דומה לזה, למה הן טובות (ואנא אל תאמר לכפרות) והאם יש עוד תרופות פומיות חדשות בשוק תודה מלי

25/05/2000 | 20:42 | מאת: ד"ר יורם קנטר

אבנדיה היא תרופה הנחשבת ליעילה לסוכרתיים מסוג 2 , יחד עם התרופה אקטול Actol . שתיהן נחשבות למובילות, בפרט לאחר שהרזולין Rezulin נאסר לשימוש בארה"ב ע"י מנהל מהזון והתרופות האמריקאי. היות ואיני רופא ואני סוכרתי מסוג 2 קשה לי להמליץ לך על תרופות למרות שיש לי שמות של תרופות שונות ומשונות. השאלה היא האם את שבעת רצון מהתרופות שאת נוטלת וזהו רק עניין אישי בתחום, או שבאמת ובתמים התרופות הנוכחיות אינן מועילות לך. אם המצב לא רע, לדעתי את התרופות ואת הבעל כדאי לשמר ולא להחליף. אם תרצי מידע על תרופה מסויימת - אוכל לחפש עבורך אבל אני אבקש להימנע מפרשנות או המלצות. מאיר

14/08/2003 | 02:15 | מאת: actol

מנהל פורום סוכרת