ויטמינים

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/02/2004 | 19:33 | מאת: גבי

שלום אני חולה סכרת II אני עומד על רמת סוכר של 200 האים אתם ממליצים על ויטמינים כלשהם(כרום)? אם יש המלצות כלשהן על הורדת רמת הסוכר? אודה מראש על כל עזרה גבי.

לקריאה נוספת והעמקה
22/02/2004 | 07:12 | מאת: זהבה

לגבי, הויטמינים עוזרים מאוד ליצרנים, למפרסמים וכו'. ויטמין E מומלץ ע"י דר' קנטר , לא להורדת סוכר בדם אלא לשיפור זרימת דם בורידים. לעומת זאת, מומלץ מאוד שתגיע בהקדם לדיאטנית לסכרת, לרופא מומחה לסכרת ותתחיל בפעילות גופנית, לפחות בהליכה של חצי שעה 3-6 פעמים בשבוע.

25/02/2004 | 13:47 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, מומלץ לך לעיין בפרקים על הטיפול בסוכרת (פרקים על טיפול דיאטני, טיפול אלטרנטיבי, כרום ואבץ, תרופות, ואינסולינים) בספר : סוכרת - לחיות עם להרגיש בלי אם לאחר העיון -תהיינה לך קושיות או שאלות לענין - נשמח לענות לא ניתן לתמצת ניתן להשיג בכל חנויות הספרים לא ניתן לתמצת חומר עדכני בהיקף של 6*7 פרקים ל 3 שורות באתר

מנהל פורום סוכרת