אמריל לסוכרת מסוג 2

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/08/2000 | 13:15 | מאת: אולגה המבולבלת

לאחרונה שבתי משהות ארוכה בארה"ב, בה אובחנתי בחולת סוכרת מסוג 2, וטופלתי באמריל. עם שובי ארצה, מסתבר שהתרופה הזו אינה נמכרת כאן. הרופא המטפל שלי ממליץ לשנות טיפול לתרופה אחרת. לאחר ששוכנעתי שאמריל מתאימה לי וטובה יותר מתרופות דומות מאותה הקבוצה, נראה כי כי זה לא תקף פה. לאמריל יתרון בולט בהיותה ניתנת רק פעם ביום, וזה כמובן נוח לי הרבה יותר מפעמיים או שלוש פעמים ביום. אז מה עושים? אולגה המבולבלת

29/08/2000 | 23:24 | מאת: מאיר פרומקין

אולגה, ד"ר קנטר ענה בדיוק על שאלה זהה ואם תדפדפי קצת לאחור גם תמצאי אותה. כללית כפי שזכורני ד"ר קנטר לא התרשם מהיתרונות של האמריל והעדיף את הטיפול בכדורים האחרים למרות שיש ליטול אותם יותר מפעם ביום. מאיר

מנהל פורום סוכרת