לגולשים סוג 1 - דעתכם על עט מזרק.

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/08/2000 | 02:34 | מאת: מאיר פרומקין

לאחרונה עוברות יצרניות האינסולין לאמפולות 3 מיליליטר הכוללות כבר עט חד פעמי הנזרק יחד עם האמפולה הריקה. העט עצמו נוח ונאה (לפחות אחד שראיתי) ומחיר האינסולין עם העט זהה לאינסולין הרגיל שיש להטעינו לעט רב פעמי. המוצר הזה קיים כרגע בשלושה סוגי אינסולין, הומולוג, ארוך טווח ותמהיל 25 אבל יש להניח שיכסה בעתיד את כל סוגי האינסולין. האם מישהו חושב שהוא לא היה עובר לאינסולין כזה, הכולל את העט ? מאיר

29/08/2000 | 18:42 | מאת: רפי

שלום מאיר, קצר ולענין ,אם המחיר זהה ואם נמצא בסל התרופות ואם קופ"ח שלי (לאומית) תכניס את המוצר לבית המרקחת אז ודאי שזה טוב ויעיל. {חשוב לבדוק איזה סוג מחט יש למזרק הזה} תודה על המידע רפי

29/08/2000 | 23:17 | מאת: מאיר פרומקין

רפי, הזכרת דבר חשוב. המחט בעט הזו קצרה מכל מחט שהכרתי. קצר יותר כבר אי אפשר (דומני g32 ). תחושתי שלי שאיש מאיתנו לא יתנגד למזרק כזה, ואני רוצה לעודד את החדרתם לסל התרופות (במכבי זה ישנו, רק שאני והרופאה לא יודעים זאת ואני ממשיך לקבל מתכונים רגילים). מאיר

29/08/2000 | 19:17 | מאת: מיכה

מאיר שלום, לי אישית לא היה משנה אם האמפולה מגיעה עם העט, כל עוד המחיר נשאר זהה ובסיבסוד קופ"ח. כיום אני משתמש באמפולות בנות 1.5 מיליליטר, המותאמות לעט המאפשר מינונים בני יחידות בודדות. לא הצלחתי להגיע לתוצאות סבירות בעבר בעט המאפשר קפיצות במינונים בני 2 יחידות.

29/08/2000 | 23:10 | מאת: מאיר פרומקין

היי מיכה, מדובר בעט באמפולה של 3 מיליליטר אבל מאפשר מינון של יחידה בודדת. ואין לו כל חסרון, פרט לתחושת הצער על השלכתו בתום השימוש, דבר שיש להתרגל לו כמו שלא נעים להשליך לחם. מאיר

מנהל פורום סוכרת