אוהבים אותך הרבה, פרומקין

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/08/2000 | 20:40 | מאת: גולש קבוע

פרומקין - אוהבים אותך הרבה. בימים האחרונים יש המון שאלות שהרופא עונה עליהם באהבה ומסירות - אבל לא בקלות נוותר עליך, יא פרומקין. ספר בדיחה, השמע קולך גולש מתוק

29/08/2000 | 02:15 | מאת: מאיר פרומקין

תמיד אוהבים אותי הרבה. למה שלא תהיינה גם אוהבות לשם שינוי ? מדוע הן כה מתבוששות ? האמת שהמערכת ביצעה שינויים בפורום והדבר הראשון שהצליחו לעשות הוא לנתק אותי מהפורום. לקח קצת זמן והנה הנושא הסתייע ואני שוב כאן. וכמובן, אם תקלה אז תקלה, והסוכרת התחילה להתפרע ולראשונה ראיתי את הערך HI בגלוקומטר. זה לא היי של שמחה וכשאני כעוס על הסוכרת אני נוטל את האופניים ומשוטט באיבו של הליל במורדות ומעלות חיפה. זה עתה שבתי קצת רגוע ואני תקווה שהכל יחזור לתיקונו. אזי הבה ונשובה אל פורומנו ותודה, כי שני דברים מרחיבים דעתו של אדם: להיות חסר ולהיות שייך. אז תודה על שאני חסר. מאיר

29/08/2000 | 16:53 | מאת: מלי

טוב שאתה שייך הרבה בריאות מלי

30/08/2000 | 01:06 | מאת: סוכרתית ותיקה

הכעס על הסוכרת.. אוי כמה זה אופייני אצלי בשבוע וחצי האחרון... בין גבוה לנמוך, נמוך לגבוה. המרדף הזה אחרי המדדים יכול להוציא מדעתו אפילו את הבנאדם הכי רגוע ושליו שקיים בעולם (אז על אחת כמה וכמה אותי, שאני לא...). כל דבר צריך לבדוק - למה זה פתאום כל כך גבוה - אולי יש איזה זיהום בגוף, אולי דלקת.. כל כאב הכי קטן הופך להיות חשוד, כל פצע לכיב וכל המחלה הזאת - לכאב ראש...וממשיכים, ולא נכנעים, ובודקים, שוב ושוב, כשהתקווה היהודית הרגילה ש"הכל יהיה בסדר" עוד קיימת ומפעמת... ובקשר לאהבה - גם היא קיימת, ומפעמת, תמיד... :)

30/08/2000 | 13:19 | מאת: רפי

מאיר, המשך להאיר ולהעיר והעיקר שמור על הבריאות. הרבה בזכותך שומר פורום זה על מקצועיות ורצינות. הרבה בריאות רפי

30/08/2000 | 23:22 | מאת: מאיר פרומקין

גבהתי במספר מילילטרים. ושהבריאות תשמור גם עליכם, כולכם וכולכן. מאיר

מנהל פורום סוכרת