diabetes

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/05/2001 | 13:03 | מאת: nydia farhat

הייתי רוצה לקבל אינפורמציה עדכנית לגבי הגנים של מחלת הסכרת אני מבקש תשובה באנגלית היות ואני גר בארגנטינה תודה מראש

04/05/2001 | 18:25 | מאת: מאיר פרומקין

נדיה, זכיתי ואני איש נשוי, כך שיש מי שתורה לי לבצע מטלות פשוטת וקלות. אבל אפילו רעייתי לא תטיל עלי משימה כה קלה ופשוטה - לברר מהם הגנים העדכניים של הסוכרת, נושא המטריד את מיטב החוקרים בעולם. ובכן, הפרוייקט הזה חשוף וזמין לעין כל, אבל התשובות מועטות. יש יותר וודאות לגבי סוכרת מסוג 2, ברור (לי) שהתשובה תהיה כאוטית ומורכבת ולא יקום מנדלייב חדש שיסדר את הכל בטבלה מחזורית אחידה ושיטתית. אל לך לחשוש ממידע בעברית, כי רובו ככולו מקורו בחו"ל בארצות תרבותיות בעלות תשתית מחקר מדעי ונורמות של שיתוף מידע והסקת מסקנות ע"ס עובדות ונתונים, כאן, בארץ, אנו מצויים עדיין בעידן "מתן העצות" ודימדומי ההי-טק טראך וזבנג. הנה לך שני לינקים לתחילת המסע, ורצוי להתחיל אצל אדון מנדוזה, איש חכם וידען ובעצמו סוכרתי מסוג 2. http://www.google.com/search?q=cache:www.diabetes.org/mendosa/dec0100.asp+diabetes+gene http://www.dna.com/diseaseArticle/diseaseArticle.jsp?site=dna&link=DiabetesMellitus(Type2).htm בהצלחה, מאיר

מנהל פורום סוכרת