סוכרת ומחלת לב נלווית טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/07/2021 | 11:10 | מאת: מיכל

האם ניתן לבצע טיפול בתא לחץ בחולה סוכרת הסובל ממחלת לב נלווית? תודה

מיכל שלום רב הטיפול בחמצן היפרברי דורש פעילות סבירה של מערכת לב ריאה. במקרים של מחלת לב כל מקרה נבדק לגופו ולעיתים יש צורך לבצע בדיקת מאמץ כדי להחליט. בסה"כ במידה והמחלה אינה פעילה (ללא סימפטומים במאמץ - עליית שתי קומות במדרגות) ומבחן המאמץ תקין ניתן לבצע את הטיפול ללא חשש. במקרים של אי ספיקת לב קשה (דרגה 3-4) או בתעוקת חזה לא יציבה לא מומלץ לבצע את הטיפול.

מנהל פורום סוכרת