רשיונות נהיגה + סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/04/2001 | 11:32 | מאת: Noam

אני מחזיק ברשיון נהיגה על טרקטור, מכונית, ואופנוע עד 500 סמ"ק. הייתי מעוניין לדעת האם יש מחולי הסוכרת שבקשו להוציא רשיון נהיגה על כלי כלשהו, (אוטובוס, משאית, אופנוע עד 500 סמ"ק ומעל 500 סמ"ק וכד') ונתקלו בהגבלות מסויימות או אפילו בחסימת האפשרות להוצאת הרשיון המבוקש. אם יש בידי משהו מידע לגבי כללים במשרד הרישוי להוצאת רשיונות נהיגה מסוגים שונים, אשמח להתעדכן. וכמו"כ למי יש לפנות לבירור העניין ולקבלת אישור להוצאת רשיון נהיגה.

30/04/2001 | 14:22 | מאת: שלומי

בעיקרון כנהג רכב ציבורי יכולה להיות לך בעייה וסביר להניח שתצטרך וועדה רפואית לנהיגה בכל רכב אחר אין מניעה לקבל רשיון ולנהוג אבל לא רשיון טים מצד שני אם יהיה לך היפו ואו היפר ותאבד הכרה ואו יכולת לנהוג וחס ושלום תגרום לתאונה אתה אשם אוטומתית יש פסיקה תקדימית של בית משפט עליון בנושא נוסף לכך יש לי חבר שהסתובב עם סכרת גבוהה מאוד ומאוד לא מאוזנת נכנס להיפו לפני נהיגה נהג איבד הכרה בדרך גרם לתאונת נזק בלבד למזלו. רשיונו נשלל מינהלית ל 60 יום יש משפט והוא מחוייב לעבור וועדה רפואית כדי לקבל חזרה רשיון נהיגה נ.ב הוא יצא גם לחופשת מחלה ארוכה ונאמר לו על ידי רופא תעשייתי שאם הוא לא יתאזן הוא לא יוכל לחזור לעבודה זהו תשובה מקפת לכל הסוכרתיים הנוהגים אתם האחראים לנהיגתכם מחלתכם אינה פותרת אתכם מאשמה (לוואי ולא יקרה)

מנהל פורום סוכרת