סכרת נעורים

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/05/2000 | 21:50 | מאת: אוריאל

אין לי שום קשר למחלה הזאת תודה לאל אבל אצלי בעבודה יש בחור דרוזי שסובל מסכרת נעורים היום יצא לנו לדבר בעבודה והוא סיפר שלפני שבוע הוא התחיל לשים כף זעתר בכוס מים וככה שש כוסות בבקבוק לאחר שסינן אותם הוא שותה ביום הוא סיפר שלאחר שבוע הוא מזריק רק 5 אינסולין. אינני יודע מה זה אומר אבל הוא היה נורא שמח אז חשבתי לתת לכם דיווח שתהיו בריאים

19/05/2000 | 14:37 | מאת: ד"ר יורם קנטר

תודה לך על המידע, אוריאל. אתה ודאי לא יודע אבל סוכרת היא מחלת התקופה ורק בארץ יש כעשרים אלף חולי סוכרת נעורים. אם הטיפול היה כה פשוט היה ידיך חתן פרס נובל לרפואה. הזעתר הינו מטעם נפלא, ואנא עקוב אחר ידידך שלא ימשיך להפחית את האינסולין. ובכל אופן, תודה לך. מאיר

מנהל פורום סוכרת