טיפול בתא לחץ ונוירופתיה סוכרתית

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/06/2021 | 12:05 | מאת: יוסי

שלום, האם טיפול בתא לחץ יעיל במקרים של נוירופתיה סוכרתית? תודה

נוירופתיה סכרתית הינה סיבוך שכיח של סכרת הגורם סבל רב למטופל. לרוב הטיפול התרופתי אינו מסייע והחולים נאלצים לסבול. הטיפול בחמצן היפרברי (תא לחץ) הינו טיפול נטול תופעות לוואי משמעותיות ונמצא במספר מחקרים, כיעיל בהפחתת הסימפטומים ולעיתים גם להעלמותם. לסיכום במידה ואתה סובל מנוירופתיה שלא מגיבה לטיפול תרופתי על רקע סכרת אפשר לקחת בחשבון את הטיפול בחמצן היפרברי.

מנהל פורום סוכרת