כיצד ניתן לחסוך מחולי סוכרת נעורים את הדקירות?

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/04/2001 | 20:40 | מאת: תמר

שמי תמר, ואני כותבת עבודה לביה"ס שבה אני צריכה למצוא את הפיתרון הטוב ביותר לבעיה מסוימת. הקבוצה שלי קיבלה את הנושא: "כיצד ניתן לחסוך מחולי סכרת נעורים את הדקירות?" אני מחפשת פיתרונות מקוריים, אשר לא בהכרח הומצאו והוכחו מדעית עדיין, רק רעיונות. אני אודה מאוד למי שיש לו רעיונות כלשהם! תודה!

28/04/2001 | 23:11 | מאת: מנחם

אולי בדיקה של הרוק בפה

29/04/2001 | 13:49 | מאת: מיכל

יש מכשיר הנקרא Glocowatch שעון המודד את רמת הסוכר כל 3 דקות וניתן לאחר שלושה ימים לאסוף מידע על גבי תוכנה מיוחדת במחשב. עוד אין אישור בארץ לשימוש אך יש אפשרות בירור לגבי הנושא בתור מועמדים לניסוי בדיקת ניתור הסוכר בדם בבתי חולים. ואולי בעתיד הקרוב יהיה אפשר לבדוק את הסוכר בדם ללא צורך בדקירה.

מנהל פורום סוכרת