ניתוח כריתה בעקבות המחלה

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/04/2001 | 10:47 | מאת: את

שלום רב 1 אני שואלת בשם אמא שלי שהיא חולת סוכרת כבר שנים רבות. היא עברה לאחרונה ניתוח לכריתת אצבע בכף רגל בשל זיהום שנגרם כתוצאה מהמחלה. בינתיים היא סובלת מכאבים עזים, כבר חודש עבר ולפי הרופאים הניתוח לא הצליח. כרגע היא בועלת כדורי אנטיביוטיקה בכמויוית גדולות (כ- 8 ביום), הפצע לא עובר, ויש חשש שיצטרכו לכרות את שאר האצבעות. שאלתי - האם יש אפשרות להציל את שאר הרגל, ולתת חוות דעת נוספת מחוץ לבית החולים בו היא מטופלת?

28/04/2001 | 19:16 | מאת: adi

את שלום, אני לא יודעת, אבל שמעתי שבתל-השומר יש מכשיר חדש יחסית ש"יונק" את הכיבים. עדי

28/05/2002 | 01:09 | מאת: לוין

אנו מחפשים חוות דעת לגבי רופאים אורטופדים מומחים בנושא של ניתוח כריתה של רגל מתחת לברך מצבנו כזה שלא הומלץ על מכשיר הווקום וחבל על הזמן . בתודה לוין

01/05/2001 | 00:53 | מאת: מאיר פרומקין

את, אולי כדאי לשקול טיפול בתא לחץ? קופות החולים לא אוהבות זאת, אבל לא כדאי לפסול זאת. ניתן להיוועץ עם ביה"ח אלישע בחיפה, ודומני שגם ברמב"ם. מאיר

מנהל פורום סוכרת