סכרת ודיאטת הרזיה - כדאי? ואיך?

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/04/2001 | 18:12 | מאת: דרור

בשנים האחרונות הולכת וגוברת ההתעסקות הציבורית בכל נושאי הדיאטה, וגם אני מנסה את מזלי בהורדת קילוגרמים מיותרים.. הבעיה - שגם שאני לא רעבה אני מוכרחה לאכול (ופחממות) ולעומת זאת, כשאני מנסה ולפתור את הבעיה ע"י הורדת מינון האינסולין, אני רק מרגישה עיפה וחלשה עוד יותר אז איך עושים את זה?? סתם אם למשהו יש סיפור על תוכנית דיאטה (להרזיה) שהצליחה למרות הסוכרת?

11/04/2001 | 07:32 | מאת: זהבה

שלום דרור, בסניף רמת-גן של האגודה לסכרת בשיתוף עם קופת-חולים התחלנו לארגן סדנה לדיאטה והרגלי אכילה, מיוחדת לסוכרתיים. איני יודעת מה תהיה מידת ההצלחה. במידה ואת מעונינת ניתן להתקשר לטלפון של הסניף 6723192 03. ההשתתפות כרוכה בתשלום.

21/04/2001 | 22:54 | מאת: ד"ר א. לשם N.D

נחשפתי לאחרונה לחולים לשעבר אשר חזרו מטפולים מקניה. כיום, אינם חולים עוד.לא מזריקים ואיכות חייהם כאחד האדם ללא סכרת. לפרטים:טל:054501989

מנהל פורום סוכרת