הזרקת אינסולין ותרופת אבנדיה,

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/05/2000 | 23:20 | מאת: דינה

מאופל שביתת הרןפאים,תיווך האחיות,עולה רעיון ישן חדש לשלב אותו של שלוב הזרקה ותרופת אבנדיה(שלא בסל התרופות(אני לא מדברת על מחיר.אני עורכת השבוע שתי בדיקות סוכר(מצום) בהפרש 3 דקות ביניהן וכן2 בדיקות אינסולין כנל.ששאלתי מה הכוונה ,נאמר לי שישלבדוק רמות גבוהות של שני הדברים,כאשר אז מומלץ להשתמש הן באינסולין והן בויאנדה. זה נראה לי מעט "פישי" לא ברור ואין עם מי להתיעץ בצורהרצינית. עברתי עכשיו לאינסולין 5050 ונראה לי שהשפעתו טובה יותר עדיין אין לי אפשרות למידע ממשי מהרופא המסתתר. חושבתני שאני נוסעת לספארי...... בעור יומיםאערוך את הבדיקות ואז אולי אדע מה התכנית.הגיע הזמן.

15/05/2000 | 17:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

דינה, על השילוב של אינסולין ואבנדיה שי באמת להיוועץ עם רופא. אבל מה יש להפסיד ? בדיקות הדם האלה כל שלוש דקות - מה זה צריך להביע ? מאיר

15/05/2000 | 17:23 | מאת: דינה

אין לי שמץ מושג מדוע הומלצו בדיקות כאלה.אני רק צריכה לארוב לרופא ולקבל הסבר.נראה לי שאני הופכת למעין עכבר מעבדה....כלל לא מוצא חן בעיני,אך איני יכולה כרגע לקבל הסבר ממצה.אגב,גם במעבדה לא ברור להם פשר הדבר.

מנהל פורום סוכרת