סכרת נעורים וטיפולים אלטרנטיביים

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/05/2000 | 17:58 | מאת: איל

שלום. אני מחפש הפניות למאמרים (גם מקצועיים באנגלית) בנושא טיפולים אלטרנטיביים לסכרת נעורים (דיקור, הומאופטיה וכדומה). תודה, איל

14/05/2000 | 19:35 | מאת: ד"ר יורם קנטר

איל שלום, אני לא מכיר טיפולים אלטרנטיבים לסוכרת. קראתי מאמרים החל ממדרסים המרפאים סוכרת ועד ספארי לקניה שממנו חוזרים זקופים, עם בלורית ולל אסוכרת. אני מניח שתמצא מאמרים הרשת טוב ממני. אולי יש גולשים הבקיאים בטיפול אלטרנטיבי. אני דרך אגב ניסיתי בתחילת הסוכרת במסגרת הטיפשות והגיל והתוצאה - נשארתי סוכרתי יציב . מאיר

מנהל פורום סוכרת