שאלה לרמות סוכר גבוהות מאוד

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/03/2017 | 10:10 | מאת: דן

שלום ותודה על התשובה לכדור גרדנס שגורם לדלקת בהמשך איזה כדור ניתן להחליף במקומו .שהתחלתי לקחת לפני 3 חודשים ירד רמת הסוכר מ250 כל בוקר וכמעט 400 אחרי אוכל פלאים לרמות של 150 לערך היום הרמות חזרו מה כדאי להחליף נוטל 3 גלוקמין 2 אמריל 1 גרדנס .כל דבר שאני אוכל שלא בתפריט רמות הסוכר עפות תודה

19/03/2017 | 13:34 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דן התייעץ עם הרופא שלך באשר לנטילת יוקראס או ג'נואט במקום הגרדנס והגלוקומין, ונובונורם לפני כל ארוחה במקום האמאריל.

מנהל פורום סוכרת