תוצאת בדיקה 256 לאחר שאכלתי תפוז

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/03/2017 | 10:52 | מאת: כוכבה

אני סכרתית עשיתי בדיקה אחרי שאכלתי תפוז ויצא 260 . עשיתי בדיקה כי הרגשתי רעד נוראי מה המשמעות?

13/03/2017 | 22:39 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך משהו בסיפור לא מסתדר. תפוז יכול להעלות סוכר אך לא כל כך גבוה, אלא אם כבר היית גבוהה מהרצוי לפני שהתחלת בזלילתו. רעד נוראי זה בד"כ סימן לנפילת סוכר ולא לעלייתו.

14/03/2017 | 00:10 | מאת: כוכבה

קיבלתי את תשובתך דר בשתנשת בפועל זללת תפוז וזה פוגעני מתנשא ויהיר. אתה מהרופאים שלא רואים את החולה כי האגו שלכם מסתיר לכם. מקווה לא להזדקק לך ולשכמותך לעולם.זה הכל עכשיו הכל טוב :)

מנהל פורום סוכרת