כדורים גגגגגגגגגגגגגגגגג

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/03/2017 | 09:38 | מאת: דן

שלום לפני כמה חודשים הוחלף לי כדורים .לכדור גרדנס בחודש האחרון שורף שאני נותן שתן וגם דקירות האם יכול להיות מהכדור תודה רבה

06/03/2017 | 12:51 | מאת: איציק

לא ישירות מהכדור אבל לכדורים האלה יש נטיה לגרום לדלקת בדרכי השתן (הסוכר שמופרש מהכליות הוא אוכל טוב לחיידקים) ומה שאתה מתאר בהחלט מתאים לזה.

13/03/2017 | 22:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך זוהי תרופה אחת מתרופות של קבוצה חדשה לטיפול בהפחתת הסוכר בדם על ידי ביטול המנגנון המונע מעבר סוכר מהדם לשתן כל עוד הרמות בדם אינן עוברות 180 בצעיר בריא. כתוצאה הסוכר עובר חופשי לשתן שהופך לתמיסת סוכר מרוכזת וקרקע צמיחה אידאלי לחיידקים ולזיהומים בדרכי השתן.. עד כ שליש מהנשים שנטלו/נטולות מסרו על עליה בזיהומים בשתן, צריבות וכאבים עם פריחות וגרד במפשעות, ובמספר נמוך יותר גם גברים בפרט לא נימולים שהופיעו עם זהומים כאלה.

מנהל פורום סוכרת