תרופות חדשות בהחלט ...

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/03/2017 | 11:52 | מאת: מנחם

אנאלוג GLP1 מצד אחד (שעובד טוב גם על ירידה במשקל, גם על ירידה בגלוקוז וגם על צמצום אינסולין) ותרופות מעכבי STLG2 (משתנות את הסוכר לדעת...) נשמעות כתרופות מבטיחות שאושרו ע"י ה- FDA . התוצאות שלהן המדווחות, מצוינות מה דעת הרופא עליהן? האם עושים בהן שימוש בארץ?

05/03/2017 | 12:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קיימות כבר מספר נגזרות שונות הן של אנלוגי ALP1 והן מעכבי STL?G לכל קבוצה ולכל תכשיר יש את היתרונות משלו וגם את המגבלות משלו וצר פה המקום להבאת סקירה נרחבת וכוללת התייעץ עם הרופא המטפל שלך

מנהל פורום סוכרת